• We have added an "AG" Registration date/Username profile option. If you add this upon signup we'll be able to verify faster thanks. (If already joined you can edit under profile settings.)

    If you had an account on OG1 you will need to re-register as this is a new start for all.

How much RAM does an STV have?

Blur2040

Refugee
Joined
Jun 7, 2019
Messages
4
Reaction score
2
AG User Name
Blur2040
AG Join Date
March 13, 2004
This question came up in another thread. There was speculation that it might have double RAM versus a Saturn somewhere.

I own a STV and can Google chips, so....

2x HM514260AJ7
3x HM5241605
4x d4502161g5
1x hm514270aj7

That's probably most of the RAM.

I'm on my phone now, but can Google the details later.
 

Blur2040

Refugee
Joined
Jun 7, 2019
Messages
4
Reaction score
2
AG User Name
Blur2040
AG Join Date
March 13, 2004
Well, my calculations would put that equal to a Saturn, based upon the datasheets that I'm reading. Disclaimer- I'm no electronics genius.

ChipWordsBits/WordBanksTotal BitsBytes# of ChipsTotal BytesNotes
HM514260AJ
262144​
16​
1​
4194304​
524288​
2​
1048576​
1MB
HM5241605
131072​
16​
2​
4194304​
524288​
3​
1572864​
1.5MB
d4502161g5
2097152​
262144​
4​
1048576​
1MB
hm514270
262144​
16​
1​
4194304​
524288​
1​
524288​
.5MB
 

Opa-Opa

Well-known member
Joined
Jun 21, 2019
Messages
92
Reaction score
21
Thank you. It was probably me stating that question. It seems it has the exact same amount of Ram like Saturn.
 
Top